Oroszlán

 

Lilith az Oroszlánban


A foganás

Az Oroszlán Lilith-el rendelkező nőknek a szeretethez való viszonyulási módjukat kell megérteniük és harmonikusan átélniük, ahhoz, hogy harmonikus kapcsolatban foganhasson meg a baba. Előfordulhat, hogy tudattalan büszkeségében, egoizmusában hátat fordít az anyaságának, és “nem hajlandó” teherbe esni.


A várandóság

Az Oroszlán Lilith-el rendelkező nő mentalitása a szívhez és a gerincoszlophoz valamint a mellkashoz kapcsolódik, az anyaság valamint a környező világ, de főként a gyermek apjához és a kismamát irányítani, befolyásolni (pozitívan vagy negatívan) akaró szülőkhöz ellentmondásos és különböző mentális feszültségektől terhes, természetesen hogy a magzat szívműködésének problémáihoz, annak rendellenes fejlődéséhez, a gerincoszlop rendellenes vagy torz kialakulásához, mellkasi összenövésekhez vezethet.


A szülés

Mivel a kismama rendszerint önmaga előtt is bevallatlan személyiségtudat és személyiségérvényesítési problémákkal küszködik, olyannyira, hogy akaratlanul, tudattalanja legmélyebb rétegei szintjén, de annál veszélyesebben támadja mindazon személyeket, akik az ő elképzelései szerint, igazi személyisége érvényesítésében és kibontakozásában őt megakadályozzák, a magzat szív és hátgerinc rendellenességei (az ún. kőszívűség vagy lyukas szívűség) az újszülöttek elhalálozásához vezetnek, jelezvén ezáltal, hogy az anya tudatos erőfeszítéseket kell tegyen saját oroszláni mentalitása megváltoztatására, radikális átalakítására. Ugyancsak Oroszlán jellegű komplikáció a magzat farfekvéses elhelyezkedése, tükrözve a kismamának a saját anyaságához és a magzatához való negatív viszonyulását.


Vissza a Lilith táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL