Kos

Lilith a Kosban


A foganás

Kosban álló Lilith esetén gyakori, hogy a leendő anya túl korán és megfontolatlanul megy bele egy olyan kapcsolatba, amelynek következménye a gyermekfoganás és utólag azt megbánva, tudattalanul (önkéntelenül), önmaga elől is rejtett gondolataiban, támadni kezdi mind a magzatot, mind a partnerét. Tehát előfordulhat, hogy nem akkor esik teherbe, amikor szeretne, és nem feltétlenül attól, akit élete párjának el tudna képzelni.


A várandóság

Mindennek következtében a várandóság alatt méhen belüli, vagy méhszáj körüli vérzések állhatnak elő, esetleg vérrendszeri rendellenességek a magzat szervezetében, az anyánál meg fejfájások, fejsérülések, vagy olyan balesetek (esések, stb.), amelyek során a gyermek feje megsérülhet. Lehetségesek még lázas megbetegedések, gyulladások. Súlyosabb esetben korai vetélések lehetségesek a várandós nő tudattalan agresszivitásának, elfojtott konfliktusainak, támadóan védekező, az apával vagy a magzattal szembeni elutasító ellenérzéseinek köszönhetően.


A szülés

Szüléskor előfordulhat, hogy a magzat feje beszorul a szülőcsatornába, ahonnan mesterséges eljárásokkal kell kiszabadítani. Gyakori a koraszülés is, mint olyan szülési komplikáció, amely az anyaság tudattalan elutasítását, illetve az anya türelmetlenségét, kitartáshiányát, éretlenségét tükrözi.
A Kos Lilith-el rendelkező várandós nőnek tudatosan kell megszüntetnie minden rejtett gondolati agresszivitását, mind a magzat, mind a "saját természete", de különösképpen a partner (apa) irányába. Különben még egészséges és komplikációmentes születés esetében is az újszülött hűlékenyé, könnyen lázasodóvá válik, vagy idővel romlani kezd az agy vérellátása.


Vissza a Lilith táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL