Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

"0"

"0" vércsoport


Jelleme

Az "AB" csoporthoz hasonlóan, intenzív érzelmi életet él azzal a különbséggel, hogy nem rendelkezik olyan kifinomult alkalmazkodóképességgel. Ezt inkább partnerétől várja el. Szinte állandóan kapcsolatot keres másokkal, de ebben nem csak érzelmei befolyásolják, hanem az ésszerűség, olykor a számítás is. Erőssége a kapcsolatteremtés. Munkatársaival, lakóhelyi környezetével is szinte pillanatok alatt közvetlen, jó kapcsolatot tud kiépíteni.

Telített energiával és alkotókedvvel. Folyton mozgásban van, belső nyugtalansága tettekre, nagy cselekedetekre készteti. Gyakran céljainak rendeli alá érzelmeit is, bár erősen intuitív, és ez nem tudatos nála. Jellemző rá, hogy sohasem adja fel. Ha valamibe belefog, azt véghez viszi bármi áron, de vigyázat, ha energiáit kénytelen visszafojtani, azok egy idő múlva "robbanni" fognak.

Karrier

Kiváló kapcsolatteremtő készsége segíti az üzleti életben is. Feltűnően sok "0" vércsoportú férfi és nõ dolgozik az üzleti szférában, üzletkötőként, vagy marketingesként. Sok film-, tévésztár is ebbe a csoportba tartozik, mivel a művészi tehetsége jelentős mértékű gyakorlati érzékkel párosul. Üzleti szimata úgyszólván sohasem hagyja cserben, tevékenykedjen akár művészként akár üzletemberként.

Szerelem

A szerelemben általában sikeres. Csak addig engedi át magát az érzelmeknek, amíg a kapcsolatnak valamilyen praktikus haszna is van; így szinte elérhetetlen számára, hogy egy szerelmet teljes intenzitással éljen át. Kedvezőtlen esetben az ész elnyomja nála az érzelmeket, ilyenkor képes érdekházasságot kötni.


Vissza a vércsoportokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL