Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

"AB"

"AB" vércsoport


Jelleme

Mivel karakter jellemzői számos elemből tevődnek össze, ezek egymással harcban állva nem jeleznek egy kiegyensúlyozott egyéniséget. Ezzel magyarázható, hogy érzelmi élete szinte sohasem jut nyugvópontra. Erősen függ hangulataitól, érzelmeitől. Cselekedeteit inkább kifinomult ösztöne és intuíciói irányítják, mint a tudatos akarata. Ezért tűnik olykor ingatagnak vagy tétovának mások szemében, hiszen pillanatok alatt képes egy személytől vagy ügytől elfordulni, ha úgy érzi, nem boldogulna vele. Kedvezőtlen esetben néha megbízhatatlan, mivel korábbi elhatározásait könnyen feladja. Jó tulajdonsága, hogy tanulni vágyó, új tapasztalatokat, szellemi, érzelmi élményeket keres.

Karrier

Kompromisszum kész, rugalmas. Igen jól alkalmazkodik. Gondolkodásmódja flexibilis, hajlékony, nem jellemző rá a korlátoltság vagy merevség. Saját véleményéhez nem ragaszkodik túlzottan, ha úgy látja, hogy a mások érvei logikusabbak, vagy egyébként elfogadhatóbbak, mint a sajátja. A monotóniát azonban nem tűri, gyűlöli az egyhangúságot.

Szerelem

Az érzelmek nagy jelentőségűek számára. Alkalmazkodóképessége kiváló. Nem akar a másik felett uralkodni, sőt úgy tudja alárendelni magát a másik akaratának, hogy közben boldog. Főleg akkor, ha ebben a kapcsolatban megfelelő támaszt is talál. Hajlamos azonban arra is, hogy félelmek, kétségek gyötörjék, ilyenkor érzelmei a nullponton vannak. Szerencsére ez az állapot sem tart sokáig. Ha egy pozitív élményben részesül, életkedve visszatér.


Vissza a vércsoportokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL