22

 

Ez a második szám a mesterszámok közül, és bizony jó néhány leckére megtanít. A boldogsághoz vezető út számodra az, hogy segítsd az emberiség felemelkedését, és megvan benned a kellő akarat, hogy mindez sikerüljön is. Azonban nem állhatsz meg félúton. Minden ember más ám egyben egyenlő, te sem állsz mások fölött.
Nem lehetsz nyugodt és elégedett, ha nem teljesíted az életfeladatod, ami bizony a másoknak való segítségnyújtás. Meg kell tanulnod élvezni azt, amit csinálsz. Megbízható vagy és nagyon produktív, ám olykor kissé intoleráns vagy azokkal szemben, akik nem állnak azon a szellemi színvonalon, ahová te már eljutottál.

A boldogsághoz vezető út abban rejlik, hogy megtanuld úgy átadni azt, ami benned van és úgy nyújtani másoknak segítséget, hogy mindeközben megértő vagy az emberekkel, mindezt pedig még élvezni is fogod. Így már nem kötelesség lesz számodra mindez, hanem egyfajta hálás tevékenység. Nem adhatod át mindazt a jót, ami benned van, ha nem fejlődsz te is szellemileg és lelkileg.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL