3

 

Nagyon kiegyensúlyozott ember vagy, aki két lábbal, szilárdan áll a földön. Alázatos vagy és őszinte, amikor pedig mások bántanak, általában gyorsan megbocsátod mindezt és legtöbbször csupán mosolyogsz. Míg mások a legapróbb dolgokon is problémáznak, te leginkább spontán vagy és nem törődsz az életben felmerülő problémákkal.

Ha ezt a kártyát választottad, akkor az azt mutatja, hogy egyfajta átmeneti szakaszban vagy, és kisebb-nagyobb változások várnak rád. Hamarosan minden jobbra fordul. Persze lesznek nehéz percek, de higgadt maradsz, így minden megoldódik. A harmónia, az energia és a derű segít abban, hogy másokat is motiválj, imádnak a közeledben lenni az emberek. Megtanítod őket arra, hogy nem érdemes a dolgokat túldramatizálni, melyeknek éppen nincs túl nagy jelentőségük.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL