1

 

Gyengéd és nagyon melankolikus személyiség vagy, roppant szelíd természeted van. Általában akkor érzed jól magad, ha szépség és harmónia vesz körül, fejlett az esztétikai érzéked. Tiszteled a múltat és a hagyományokat. Ha ezt a kártyát választottad, akkor ez azt mutatja, hogy türelmes vagy és nem sietteted a dolgokat, emellett értékeled az élet adta apró örömöket, noha ezzel egy időben kalandvágyó személyiség is vagy.

Valami nagyszerű és új dolog vár rád, és bár fontos számodra az, hogy biztonságban érezhesd magad, izgatottan várod a változást. Akárcsak a tavasszal nyíló virágok, te is hamarosan kinyílsz. Bár hajlamos vagy csendben maradni adott helyzetben, itt az ideje, hogy gyakrabban hallasd a hangodat. Ideje kifejezned mindazt, amit érzel és felvállalnod a véleményedet, amit eddig nem mondtál ki.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL