A bagoly szimbólumot ábrázoló ajtó

 

Egészen egyedülálló személyiség vagy és roppant kíváncsi, ezt bizonyítja az a tény is, hogy nem egy harsányabb színhez vonzódtál, hanem a sztoikus bagoly szimbólumhoz. Jól ismert mások számára a benned lévő energia, a szabadságvágy és a belőled áradó derű. Törődsz a szeretteiddel és a barátaiddal, és mindig segítesz a számodra ismeretlen rászorulókon, ez pedig tiszteletet vált ki másokból.

Élvezed az élet ajándékait és megértetted, hogy mi az, ami igazán fontos. Tele vagy életörömmel és játékos személyiséged miatt imádnak ez ellenkező nem tagjai. Ám a szépség mögött ott rejlik a sérülékeny egyén, aki bizony hűségesre vágyik. A bagoly, mint szimbólum, azt is jelzi, hogy egyfajta hősként tekintenek rád mások, hiszen rendkívül önzetlen vagy. Mindezért te is csupa jót kapsz vissza, bőség és jólét vár rád.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL