7

 

Egy igazán mély változás zajlik jelenleg az életedben. Sikerült tisztáznod a múltban elkövetett hibákat és már nem nyomaszt semmi. Ennek következtében most kezdesz kibontakozni. Az orákulum arra ösztönöz, hogy haladj tovább ezen a spirituális úton, mert helyes ösvényen jársz. A szeretet csodálatos, mert mindent képes megváltoztatni. Nem csupán a körülötted lévőket szereted, hanem az egész világot a kebledre ölelnéd legszívesebben. Lásd meg a jót magadban, s ezáltal másokban is megláthatod a szépséget.


Ez a kártya a természethez és a gyógyító erőhöz kapcsolódik, ezáltal erre is ösztönöz. Sehol sem tapasztalhatod meg annyira az univerzum misztériumát, mint a természetben. Eláraszt a béke, a szeretet és a nyugalom. Visszatükröződik benned az a szeretet, amely benned van. Mindig szánj időt arra, hogy elegendő időt tölts a természetben, hiszen egyfajta mágikus erővel képes felruházni.


Az elkövetkező hetekben és hónapokban testi és lelki gyógyulás megy végbe benned. Szellemileg egyre tudatosabbá válsz és mindez egyre csak mélyül. Mindez mágikus hatással lesz az életedre, a pillangó pedig egy olyan szimbólum, amely a mostani állapotod jelképezi. Tulajdonképpen a transzformációra utal, amely az elkövetkező hetekben végbemegy benned, és ez egy valóban csodálatos belső utazás lesz.

Vissza >>>

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL