5

 

Ritka adományban lesz részed. A világegyetem is támogatja az álmaidat, amiket legbelül el akarsz érni. Egyfajta kegyelem ez az égtől, de ahhoz, hogy be tudd fogadni, hinned és feltétel nélkül bíznod kell. Nagyon fontos ugyanis a bizalom és a derű ahhoz, hogy az univerzum mozgósíthassa az energiáit. Emellett az önuralom és az önszeretet is elengedhetetlen ebben a folyamatban.


Ez nem azt jelenti, hogy a világra neked kellene ráerőltetned azt, amit éppen akarsz, épp ellenkezőleg, összhangba kell kerülnöd a felsőbb éneddel, ezáltal pedig egy egyetemes tudással. Ne erőszakkal akarj elvenni dolgokat, ehelyett légy erős lelkileg, fegyelmezd magad és legyen erős a hited. Nem elvenned kell dolgokat, hanem hinned bennük, és ezáltal bevonzod azt, amit szeretnél. Ugyanakkor ez nem a passzivitásról szól, tehát mindig ügyelj arra, hogy váltsd tettekre a szavaid. Ne becsüld le magad, legyen rendben az önértékelésed. Higgy és bízz önmagadban és az univerzumban.


Az őrangyalod segít abban, hogy a szűkösség helyett a jólétre és bőségre tudj koncentrálni, s meglátod, hogy rengeteg jó dolgot vonzol így be, hiszen megváltozik a hozzáállásod. Ne szégyellj semmit és ne legyen bűntudatod, ezek mind gátló tényezők. Figyelj a jelekre, amely a pénzügyekben, a karrierrel kapcsolatos lehetőségekben és a szerelmi életedben egyaránt megmutatkozik. Hidd el, hogy teljes életet élhetsz, lelkileg, érzelmileg és anyagilag bőségben.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL