Merj végre önmagad lenni

 

Nagyon úgy tűnik, hogy korábbi életedben az emberek rád erőltették az akaratukat és mindent megtettek azért, hogy kihasználjanak anyagilag és lelkileg. A legnagyobb kihívás számodra az, hogy fel merd vállalni a véleményed és próbálj kiállni az elveid mellett. Meg kell tanulnod nemet mondani. Korábbi életedben kifejezetten szeretetéhes ember voltál, emiatt szinte háttérbe szorult a személyiséged, mivel azt akartad, hogy elfogadjanak és szeressenek.

Noha nem minden embernek tetszik majd, hogy ezentúl neked is lesz saját véleményed, de nagyon fontos, hogy úgy élhess, ahogyan valóban szeretnél. Másképp mindebben teljesen kimerülsz, ha mindig másnak akarsz megfelelni, akkor végül önmagad áldozod fel. Ragaszkodj a véleményedhez és meglátod, idővel eléred, hogy egyre inkább mersz majd „nemet” mondani. Így sokkal kiegyensúlyozottabb életet élhetsz.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL