Az óceán

 

Ha a vizet pillantottad meg először, akkor olyan ember vagy, aki tudja, hogy nem mindig lehet segíteni másokon, épp ezért hajlamos kissé melankolikus lenni. Olyan a lelked, akár egy érzékeny művészé, ám ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy ezen a pályán bontakozol ki. Minden pillanat értékes számodra, amit ki lehet élvezni, mindent örömmel csinálsz, értékeled azt, amid van. Az idő számodra nem létezik, nem is akarsz tudomást venni róla. A születésnapok kötelező ünneplése csak depresszióssá tesz, hiszen egy évvel ismét közelebb kerültél az életed végéhez.

A legnagyobb erősséged az, hogy képes vagy elegendő időt, szeretetet és figyelmet fordítani a számodra igazán fontos emberekre. Számodra az élet egy hatalmas utazás és örömteli pillanatok végtelenített sorozata, ezért megpróbálod a lehető legjobban kihasználni. Igyekszel új emberekkel megismerkedni, és fontosak számodra az emberi kapcsolatok. A barátaid nagyon jól tudják azt, hogy mindig hozzád érdemes fordulni, ha bajban vannak, vagy éppen tanácsra van szükségük, épp ezért kiterjedt baráti körrel rendelkezel.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL