Vénusz

 

A Vénusz a szerelem bolygója, amely ragyogóbb az éjszakai égbolton, mint bármely más csillag, a Holdat kivéve persze. A szeretet és az emberi kapcsolatok elengedhetetlenek ahhoz, hogy elérd a céljaid, hiszen lelkileg is rendben kell lenned. Ragyogsz és megállíthatatlan vagy, ha szeret a családod és szerelemben élsz.

A születés és a termékenység szimbóluma is a Vénusz, amely életet lehel mindenbe és kreatívvá tesz. A Vénusz lélek olyan, aki a szeretetét és a támogatását nyújtja olyanok felé, akiknek hatalmas szükségük van rá.  Ám az is lehet, hogy a kreativitásod a művészetek terén bontakozik ki, ilyen az írás, a lakberendezés, a divattervezés vagy éppen a sütés – a lényeg, hogy valamiben alkotni tudj.

A Vénusz emellett az együttérzés bolygója is, sokszor vagy egyfajta gyógyító vagy támogató típus, ha pedig ezt tudatosan is fejleszteni szeretnéd, dolgozz magadon e téren is.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL