Próbálj meg bízni másokban

 

Korábbi életedben gyakran csaptak be mások és kihasználták a jóhiszeműséged, hiszen sikeres voltál és tehetős. A körülötted lévők szinte minden vagyonodból kiforgattak és mindezt a jó szívednek köszönhetted. Ezért a mostani életedben nehezen bízol meg másokban és nem egykönnyen nyitsz az emberek felé.

Valószínűleg több kapcsolatodban is gyanakvó voltál, és mindig megkérdőjelezted a partnered szándékait. Noha bölcs dolog nem elhinni mindent, amit hallasz, de egy bizonyos idő után ez a túlzott gyanakvás egészségtelen, hiszen zárkózottá tehet. Számodra az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy azonnal fejezd ki, ha nem bízol meg valakiben, illetve próbálj meg alapvető bizalmat szavazni az adott embernek. Adj önmagadnak némi időt, töltődj fel egyedül először és ezután próbálj meg nyitni mások felé.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL