Kiegyensúlyozottság és érzékenység jellemez

 

Ez a mandala nyugalmat áraszt, és a természetet szimbolizálja. Határozottan olyan ember vagy, aki imád a szabadban lenni.  A lila és a kék a nyugodtságot és a stabilitást jelenti, míg a vörös energiát kölcsönöz. A lilában megjelenő más színek gyakran társulnak az arisztokratikus dolgokhoz, a luxushoz, a hatalomhoz és mindenféle ambícióhoz. Maga a lila pedig az extravagancia, a kreativitás, a bölcsesség, a méltóság, a nagylelkűség, az odaadás, a béke, a rejtély, a függetlenség és a mágia szimbóluma.

A harmadik szem vagy más szóval a tobozmirigy – az emberiség számára az egyik legnagyobb misztérium. Arra törekszel, hogy valami igazán nagyot alkoss, ami a hasznára válik minden embernek. A tökéletes világ megteremtésére törekszel, és épp ez az, amit a természetben megtalálsz. A megfelelő helyen vagy. Képes vagy motiválni az embereket és női energiákat árasztasz magadból. Imádsz szerelmes lenni és nagyon mély gondolkodó vagy – a valóságon túli világ érdekel.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL