Szenvedélyes harcos vagy

 

A vörös a tűz és a vér színe, vagyis maga az energia. Idekapcsolódik a háború, a veszély, az erő, a hatalom, az elszántság, a szenvedély, a vágy és a szerelem is.

A vörös érzelmileg nagyon intenzív szín. Felgyorsítja az anyagcserét, szaporább lesz a légzés és emelkedik a vérnyomás. Messziről is könnyen érzékelhető, ezért a tiltó táblák, jelzőlámpák és fényszórók esetében is használatos. A tűzoltó berendezések is pirosak általában. A heraldikában a vörös a bátorság színe. Emellett számos nemzeti zászlón is visszaköszön.

Valószínűleg már rájöttél arra, hogy miért is választottad ezt a mandalát. Hajlamos vagy arra, hogy újabb csúcsokat hódíts meg, vágysz a kalandra és a veszélyre, törekedsz a hatalomra. Ám nem kell mindig destruktívnak lenned.

Próbáld egyesével venni a lépcsőfokokat, és mindig figyelj oda a rászorulókra is. Már megvan a kellő bátorság és elszántság benned, hogy felérj a csúcsra, de ne felejtsd el, hogy másokra is tekintettel kell lenned. Gondolj az altruizmusra, és cselekedj eszerint.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL