Ha 4 és 9 közötti arcot láttál

 

Mindig keményen dolgozol, és olyan ember vagy, aki odafigyel a részletekre. Hozzáértő vagy a munkádban, és hiszel a tudományokban illetve a racionalitásban. Próbálsz társadalmilag is megfelelni másoknak, nagyon tudatos típus vagy. Komolyan veszed a feladataidat, az átlagtól sokkal inkább, és ez bizony sikeressé is tesz az életben. Minden elért eredményedért azonban kőkeményen megdolgoztál, hiszen rendkívül kitartó vagy a munkádban.

Minden apró részletre odafigyelsz, ám eközben azt is érzed, hogy a maximalizmus egyfajta csapda is. Tisztában vagy azzal, hogy attól mert valami tökéletes, még nem biztos, hogy jó is az adott dolog, emellett léteznek olyan helyzetek is, amelyeket képtelenség tökéletesen megoldani. A másik dolog az, hogy nincs mindig arra energiád, hogy mindent hibátlanul végezz el. Persze próbálsz 110%-kal dolgozni, és megnyugtat az, hogy a nap végén elkönyvelheted, te bizony mindent beleadtál, akkor is, ha valami éppen nem ment tökéletesen.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL