Fadöntés Hava

A Karmos lelke a Fadöntés Havában


A nagymedve ilyenkor ágakat tördel, korhadt fatörzseket döntöget. Mivel kevés az élelem, lárvákat, bábokat eszik, vagy méz után kutat.

„Jön, megy, mint az évek.”


Jellemzők: tüzes, áradó, nemes, egyenes, határozott, nagyvonalú, őszinte, öntudatos, méltóságos, önérzetes, melegszívű, jóindulatú, bátor, szabadságszerető, parancsoló, imponáló, tiszteletreméltó, társaságkedvelő, igazságos, bőkezű, intuitív, ellentmondást nem tűrő, túlzó, hangoskodó, szenvedélyek rabja, nyakas, érzéki, tapintatlan, kicsit otromba, az önuralom nem erőssége.

Hízelgő gyerek, szereti, ha becézik, gyakran sír. Igen édesszájú. Csodákat tud tenni, és csodákat vár. Ő lehet a herceg a fehér lovon, ezért aztán csalódni is lehet benne. Ha esetleg pocakot növeszt, abból nem csinál hiúsági kérdést. Azt is valamiféle méltóságjelvénynek tartja. Társaságban gátlástalan. Imádja a viharos tengert ábrázoló képeket. Az őszi esők idején higgad le, párás szemén át a messzeségbe képes látni. A szerelemben féltékeny. Ha nem jön össze neki az első szerelem, és nem tanul meg az apróságoknak is örülni, magányos agglegényként, vénlányként duzzoghatja végig az életét.


Vissza a jegyekhez és hónapokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL