Levegő

 

Ha ezt a szimbólumot választottad, akkor a belső erőd az „intuíció”. A levegőhöz kapcsolódik a kommunikáció, a bölcsesség és az elme hatalma. A levegő a négy klasszikus elem egyike, a Kelet kapcsolható hozzá, mint égtáj, és amely a lélekkel és az életet adó lélegzetvétellel hozható összefüggésbe. A levegő elemhez a sárga és a fehér színek köthetők össze.

Mivel a kommunikációt és az elme hatalmát szimbolizálja, érdemes egy szelesebb napon tenned egy sétát a szabadban, engedd át magad a levegő és a szél erejének. Ezek a légáramlatok elfújják a gondjaid, elfojtják a viszályokat és pozitív energiák áramlanak az életedbe. Fogd be a szelet és hagyd, hogy feltöltsön energiával, segít elérni a céljaidat.

Számos mágiában és rítus során hívják segítségül a levegő szellemeit. A sylph néven ismert entitások jellemzően a levegőhöz kapcsolódnak és a szél energiáit közvetítik. Mindez pedig növeli a bölcsességed és az intuícióid is élesebbé válnak.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL