Jólét

 

Ariel arkangyal üzenete: „Kövesd az intuícióidat, így elérheted mindazt, amit szeretnél. A pénzügyeid kedvezően alakulnak majd és az álmaid is valóra válnak."


Bőségben és jólétben lesz részed, csupán ki kell nyújtanod a karodat érte. Ezen kincsek némelyike ragyogó ötletek formájában jelenik meg az életedben, emellett sok új lehetőség tárul eléd. Képes vagy keményen dolgozni az álmaidért, és az univerzum tökéletesen együttműködik veled. Isten nagyon szeret téged, és emiatt mindent megkapsz, amit csak szeretnél, hiszen benned megvan az a jóság, hogy ezáltal másoknak is segíthess.


Ariel egyfajta mágus is egyben, ezért minden vágyad most igencsak gyorsan valóra válhat. Segít neked abban, hogy könnyebben elérhesd mindazt, amire régóta vágytál eddig. Hiszel abban, hogy az univerzum neked dolgozik, és ez a szeretetteljes fény mindenben segít. Ariel aurája a halványrózsaszín, ezért érdemes rózsakvarcot viselned ahhoz, hogy még inkább aktivizáld Ariel energiáit. Kérj tőle bármit, mindenben a segítségedre lesz.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL