6

 

Kulcsszavak: vezetői készségek és hatalom

Üzenet: Ideje, hogy kezedbe vedd végre az irányítást, és aszerint is cselekedj. Te írod a szabályokat, neked van hatalmad, de bölcs lehet mások tanácsát is kikérni, ha úgy érzed, szükséged van rá. Ez nem a gyengeség jele, mivel erő kell ahhoz, hogy félretegyük az egót és más lehetőségeket is felfedezzünk. Eljött a megfelelő idő arra, hogy az álmokból végre valóság legyen. Az anyagi jólét, a státusz és a teljesítmény területe most különös figyelmet kaphat. Az energiák állása szerint most van itt az ideje egy üzlet beindításának vagy házvásárlásnak. Most egy biztonságos időszakát éled az életnek, de figyelj oda arra, hogy két lábbal a földön járj, és ne veszítsd el a kapcsolatot a környezetedben élőkkel.

Kristály – Rubint


Az erőteljes rubint kristály megadja majd neked a harcos belső erejét. Ez segít mozgásba hozni az ötleteket. Megadja majd azt a megerősítést is, amivel követheted a boldogságot.

Csakra – Torok (Vishuddha)


Ez a torok energia központja, és az Univerzum szeretetet, fényt és energiát küld, hogy segítsen a kommunikációban és a tiszta önkifejezésben. Ne félj felszólalni! Fontos vagy és értékes. Kérlek, mondd el, amit el kell mondanod. Ennek a csakrának az energiája segít majd kimondani a szavakat a lehető legjobb módon. Vedd körbe magad a kék szeretetteljes fényével.

Vissza >>>

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL