4

 

Kulcsszavaid: iránymutatás egy valódi életcél és az élet spirituális értelmének megtalálásához

Üzenet: A tudás és a megérzés együtt támogatnak abban, hogy megerősítsd képességeidet és tehetségedet. Megvan benned a vágy, hogy többet tudj, az Univerzum pedig elhozza számodra a tanárokat és az írott anyagot, amire most szükséged van. Itt az ideje, hogy nyitottan figyeld, amit az Univerzum mutat neked. Új ötletek üthetik fel fejüket, és fontos, hogy odafigyelj a finom jelekre. Az ötletekből valóság lesz. A segítőid mindig melletted vannak, és támogatnak téged. Jelen pillanatban egy kis pszichikus energia központ vagy, úgyhogy figyelj oda, hogy megteremtsd magadnak az időt és a nyugalmat, hogy szárnyalhassanak azok a csodálatos gondolatok.

Kristály – Herkimer gyémánt


A herkimer gyémánt árasztja magából a legragyogóbb kristályfényt. Ez a csodaszép kristály segít megtisztítani az energiameződet. Segít majd kikövezni a tanulás és a tudás útját, ami a felsőbbrendű energiákból áramlik. Biztos talajt ad majd a talpad alá, és segít sajátos módon feldolgozni az ötleteidet.

Csakra – Harmadik szem (Ajna)


A harmadik szem csakrára való koncentrálás utat enged majd az új ötleteknek. Ez az altruisztikus érzelmek magja. Finomabbra hangol az olyan területeken, mint a gyengédség, a türelem, a szeretet, az együttérzés, a tolerancia és a kedvesség. A meditáció segít majd abban, hogy az információ szabadon áramoljon.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL