Az elfogadó én - Igyekszel önmagad lenni

 

Mindig, minden helyzetben arra törekszel, hogy önmagad légy, ugyanis számodra elengedhetetlen, hogy megéld és megmutasd a teljes személyiségedet. Ennek megfelelően nem jelent problémát, hogy elfogadd a saját határaidat, ahogy az sem, hogy megszakíts egy beszélgetést, ha azt látod, hogy nem szolgálja a javast. Képességeid megismerésén folyamatosan dolgozol, és igyekszel megtalálni a legerősebb oldaladat. Rendkívül kellemes, nyugtató személyiség vagy, aki már a jelenlétével képes harmóniát teremteni a környezetében.

Szereted fenntartani érzelmi jólétedet, ám pont ezzel akadályozod meg magad abban, hogy még többet tanulj, fejlődj az életben. Ugyan a kényelmetlenségeket, frusztrációkat alkalmanként meg tudod előzni, de ezzel el is határolod magad attól, hogy megízleld az új tapasztalatokat, amikor azok szükségessé válnak. Tartsd észben: önmagadat elfogadni egy dolog, megbénítani viszont egy másik. Önmagadnak lenni nem csak azt jelenti, hogy elfogadod azt, aki vagy, hanem azt is magában foglalja, hogy hagyod azt is, hogy a körülötted lévő világ is megérintsen.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL