Kedd

 

Segítőkész és önzetlen típus vagy, aki szívesen segít mindenféle viszonzás nélkül. Nem bírod elviselni mások szenvedését vagy nélkülözését, ezért, ahol tudsz, ott segítesz, akár anyagi téren is. Nem tűröd el, ha valaki a környezetedben érzéketlen vagy ok nélkül megbánt másokat. Ilyen esetben te vagy az, aki igyekszik vigaszt nyújtani. Munkahelyeden is kiállsz magadért és azért, akiről úgy véled, megérdemli a bizalmadat, támogatásodat.

Férfi: Szenvedélyes és érzéki a kedden született férfi, akinek nagyon fontos a szexualitás. Bár gyengéd és minden eszközt bevet annak érdekében, hogy megszerezze a kiszemelt nőt, ha úgy érzi, megszűnt az érzéki vonzalom, már terhesnek véli a kapcsolatot, és tovább áll. Nagyon nehéz fenntartani az állandó szenvedély iránti igényét, ezért hosszú távú kapcsolatot tőle nem lehet remélni, mert örök vadász.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL