Békés tó

 

Ha a békés tavat választottad, az azt mutatja, hogy nyugodt, józan és kiegyensúlyozott lélek vagy. Bár nem te vagy a legszociálisabb ember, azért szívesen ismersz meg új embereket és távlatokat. Akkor vagy a legnyugodtabb, ha a természet körülvesz, és tiszteled az élet minden formáját. Igaz vagy és melegszívű, és élvezed, ha a körülötted lévő emberek boldogok. Hihetetlenül odaadó és könyörületes ember vagy, boldogan odaadod akár az utolsó falatodat is másoknak. Te vagy az első, aki segít, ha valaki rászorul, akár lelkileg, akár anyagilag. Alázatos vagy és szorgalmas, úgy is fogalmazhatnánk, hogy a Föld sója, egy nagyon jószívű ember.

A békés tó az erő, a becsület, a megbízhatóság jelképe – emiatt hamarosan megbíznak egy új, nagy felelősséggel járó feladattal, mely által sok csodálatos dolgot vihetsz végbe. Lehet, hogy először nem érzed alkalmasnak magad az egészre, de hidd el, nálad nem lenne alkalmasabb ember erre a feladatra.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL