Jeges víz

 

Ha a jeges, fagyos vizet választottad, az merész, erőteljes és néha rejtélyes személyiségről árulkodik. Erős vagy és magával ragadó, amolyan született vezető. Nem számít, mi történik, te mindig megfigyeled az apró részleteket, amelyek fölött mások elsiklanak. Kiválóak az ösztöneid és nagyon jó emberismerő vagy, így az emberek ezt értékelik benned, és bíznak a megérzéseidben. Élvezed a tanulást és az új dolgok megtapasztalását, szívesen jársz társasági összejövetelekre, ahol mindig lehet számítani tőled egy mosolyra vagy nevetésre. Hiszel a hűségben, az őszinteségben és a tisztességben, és ha megígérsz valamit, azt maradéktalanul be is tartod.

A jeges víz a stabilitás, a mélység és a kaland szimbóluma, így hamarosan pozitív változás érkezik az életedbe, mely rendkívül kedvező lesz számodra. Talán most még hezitálsz, de higgy a saját képességeidben. Valami egészen elképesztőt fogsz tanulni magaddal kapcsolatban.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL