Sárga rácsok

 

Ha a sárga rácsos mintát választottad, akkor egy melegszívű, optimista, jótékony lélek vagy. Az egyensúly és a tisztaság fontos számodra, de hajlandó vagy kockáztatni azért, hogy másoknak segíthess. Kedves és figyelmes vagy, a jó modor rendkívül fontos számodra. Egyesek szerint régimódi vagy, de inkább klasszikus. Elegáns és kellemes megjelenésedet mások is csodálják. Mivel kedves vagy, sokan hajlamosak lelki szemetesládának használni, és gyakran másokat helyezel magaddal szemben előtérbe. Hagyj egy kis időt és teret önmagadnak is, hiszen nagyobb szükséged van erre, mint gondolnád.

A sárga rács a növekedést és a támogatást szimbolizálja – hamarosan új esély nyílik a fejlődésre, növekedésre. Ez azt jelentheti, hogy képesnek kell lenned arra, hogy elfogadj segítséget másoktól. Hidd el, nem bánod meg.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL