Kék akvarell pontok

 

Ha a kék akvarell pontokat választottad, akkor nyugodt vagy és kiegyensúlyozott lélek, aki mindig megőrzi a hidegvérét, akár stresszhelyzetben is. Szervezetten és higgadtan tervezel, de szenvedélyesen kitartasz az elveid mellett és teljes szívedből szeretsz. A barátok és a szeretteid a te nyugodt energiáidból merítenek erőt. Gyakran annyira elfoglalt vagy, hogy másoknak erőt adj, hogy elfelejtesz magaddal törődni. Igyekezz kissé ellazulni, hiszen neked is kijár ez és megérdemled, ráadásul a szeretteid is egyetértenek abban, hogy ennek már éppen itt van az ideje!

A kék akvarell pontok az erőt, a stabilitást, az egységet képviselik, ez azt mutatja, hogy egy új szerződés jöhet létre a jövőben. Legyen szó akár házról, autóról, vagy netán valamelyik barátoddal egyezel meg, vagy éppen egy új üzlet van kialakulóban, sikeres lesz az eredmény. Ne félj!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL