Föld

A föld elemet választottad, ami azt jelenti, hogy érzelmileg is kiegyensúlyozott vagy. Bölcs lélek vagy, aki messziről felismeri a hazugságot, netán azt, ha valaki be akar csapni. Szó szerint belelátsz az emberek lelkébe, és ez egy természetes képesség számodra. Sokan támaszkodnak rád, mivel hatalmas belső erővel rendelkezel. Ha valaki jó hozzád, te kedvességet és hűséget adsz cserébe, azonban, ha valaki eljátssza a bizalmadat, nehezen nyeri vissza újra. Nem adod könnyedén a szívedet, de ha megteszed, akkor azt teljes odaadással teszed - ezért a bizalom nagyon fontos számodra.

Talán kissé felgyűltek mostanában a földi problémák, mint a pénzügyi gondok, a munka, vagy az otthonoddal kapcsolatos teendők. Amikor úgy érzed, jól jönne egy kis szünet, akkor válaszd a víz képét. A víz képviseli ugyanis a képzeletet és az álmokat. Adj hozzá annyi vizet, amely elég ahhoz, hogy a földből új dolgok nőjenek ki, új dolgok születhessenek.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL