Császárnő

 

Ez a lap az ideális nőalakot szimbolizálja, így minden bizonnyal te is szép és gondoskodó teremtés vagy. Folyamatosan arra törekszel, hogy biztonságot és harmóniát teremts magad körül. Időnként előtör belőled az érzéki éned, a szeretet, az öröm és a vágy ugyanis mindig is jelentős helyet kapnak az életedben. Igazi anyatípus vagy, aki úgy védelmezi a családját, akár egy anyatigris.

A 2017-es éved: Ez az év számodra a kötelezettségvállalásról és az elkötelezettségről szól majd, így sok időt kell töltened azzal, hogy ez irányú szerepeidet végiggondold. Sok mindent kell törlesztened, így jó, ha végiggondolod, mit adhatsz másoknak, ugyanis az élet körforgásában te ugyanazt kapod majd vissza. Nagyon fontos, hogy minden erőddel támogasd a családodat és a barátaidat, mert szükségük lesz rá. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL