5-ös belsőgyermek szám

 

Nagyon valószínű, hogy olyan családban nőttél fel, amelyben meg kellett küzdeni az alkoholizmus és/vagy a függőségek és erőszak mintáival, még akkor is, ha látszólag semmi jel nem utalt rájuk, és a látszatra minden helyesen, a társadalmi elvárások szerint zajlott. Ennek valószínűleg az volt az oka, hogy családod megpróbált szakítani a generációs mintákkal. Ez az időszak sok élvezetes tapasztalatot is tartogatott a számodra. Valószínű, hogy utazásokban gazdag volt, és a legkülönfélébb tapasztalások és élvezetek számtalan lehetőségét hozta el számodra.

Jelen felnőtt korodban meg tanulsz uralkodni az érzékeid felett. Életed második szakasza az élményektől való függőség és az egészséges, az életet támogató tapasztalatszerzés közötti különbségek, felismeréséről szól. Valószínűleg rengeteget utazol, és sokat forogsz különböző érdeklődésű és kulturális hátterű emberek társaságában. Élményeid saját identitásod megismeréséhez vezetnek, és felismertetik veled azt is, hogy mi segíti leginkább folyamatos lelki-szellemi fejlődésedet.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL