Levelek a múltból

 

Ha a múltból származó régi levelekre számítottál, az bizony arra utal, hogy szentimentális lélek vagy, aki számára a kapcsolatok jelentik a legtöbbet az életben. A szívedből beszélsz, és képes lennél akár a világ végére is elmenni azért, aki fontos neked. Értékeled a hagyományos gesztusokat, és mindig képes vagy tanulni a múltban elkövetett hibáidból. Mivel nagyon nosztalgikus személyiség vagy, régi emlékeidhez hűen ragaszkodsz. Olykor szereted elővenni őket a szekrény mélyéről és jólesik emlékezni. Nagy gondot fordítasz arra, hogy feljegyezd vagy megörökítsd életed fontos és különleges pillanatait. Érzékeny, gondoskodó és megértő ember vagy, ezért környezeted gyakran fordul hozzád, hogy kisírják magukat a válladon. Mindig egy meleg és biztonságos hely vagy számukra a hatalmas viharban.


A jövőt illetően a múltból származó levélköteg azt jelenti, hogy hamarosan egy különleges kapcsolat köszönt be az életedbe. Ez lehet plátói is, de nagyobb eséllyel egy romantikus találkozás várható. Ebben a személyben egy új kedvest vagy éppen egy régen elfeledett rokonra lelsz majd, aki által életed teljesen megváltozik. Élvezd ki minden egyes percét!

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL