A királynő

 

Csodálatos, pompás, lélegzetelállító, lenyűgöző, szikrázó és selymesen fénylő. Vagy inkább – a LEGcsodálatosabb, a LEGpompásabb, a LEGlélegzetelállítóbb...

Az a helyzet, hogy királynői minőségedről már a hétköznapokban sincs kétsége a többieknek – de ha valaki véletlenül nem vette még észre, akkor a menyasszonyi csokrod egészen biztosan eloszlatja majd a homályt. Ha ilyen csokrot választasz, akkor valóban született királynő vagy, csodálóid száma végtelen. Egy ilyen ékességet tudni kell viselni még a nagy napon is, ez pedig nem megy mindenkinek. Főleg, mivel a ruhád és hajad valószínűleg hasonlóan fejedelmi.

Ha véletlenül nem dicsérnék meg annyian ezt a ragyogó költeményt, ne búslakodj... de igen, mindenkinek tetszik, csak hát valószínűleg sokaknál az irigység győzedelmeskedett az őszinte öröm felett. Tudod mit? Egy királynő mindig fenséges – szólj néhány kedves szót hozzájuk! Mondd el nekik, hogy mennyire el tudnád képzelni egy ilyennel majd őket is. Meglátod, hálásak lesznek már a gondolatért is! Férjed pedig meghatottan és büszkén gondol majd arra, micsoda kincset talált benned.

Vissza >>>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL