Kos

 

Pénzügyek


Erősen törekszel majd a pénzügyi körülményeid javítására és a csillagok ebben teljes mértékben támogatnak is. A lehetőségeket nem csak egyéni szerencsédnek köszönheted, rokonaid és közeli barátaid is jelentős szerepet játszanak majd benne. Ne légy fukar, ugyanakkor költekezz körültekintően! Ha azonban szeretteidről van szó, ne fogd vissza magad, ez ugyanis serkenti majd az energiák és lehetőségek feléd való áramlását.

Üzlet


2018-ban a hosszú távú vállalkozások lehetnek számodra a legjobbak. Üzleti téren a csillagok általánosságban megkímélnek a stressztől, de minden nagyban függ a már meglévő helyzetedtől. Bár várható némi visszaesés, ugyanakkor új lehetőségek is érkeznek, kialakítva így egy egyensúlyt, amely nem fogja engedni, hogy túlzottan meginogj. Fontos, hogy zsugoriságod ne álljon az útjába annak, hogy új horizontokat nyiss és szélesítsd köreidet. Felmerülhetnek ugyan problémás ügyek, de egyik sem lesz elég nagy ahhoz, hogy nagyobb kárt okozzon és lendületedet megtörje.

Karrier és tanulmányok


Karrier területén vegyes hatások várhatóak, nem egy közülük próbára teszi majd problémamegoldó képességedet. Sok lehetőséged nyílik majd bizonyítani készségeidet és rátermettségedet. Március közepéig a lehetőségek szép sorjában áramlanak majd az életedbe, az ezután következő időszak azonban már korántsem lesz ilyen könnyű, fellép majd néhány korlátozó erő. A vérmérsékletedből eredő problémákat türelemmel és kellő diplomáciai érzékkel kezeld, kerüld a feletteseiddel és alkalmazottaiddal való összetűzéseket. A munkára/munkában való kilátások áprilisban lesznek a legjobbak. A júniustól július végéig terjedő időszakot a bizonytalanság határozza meg, ekkor kerüld az ismeretlen területeket és járatlan utakat. A Jupiter áprilistól történő direktbe fordulása jó eredményeket hoz a még tanulóknak. A felsőoktatásban vagy egyéni továbbképzésben részt vevők között azok érik el a legnagyobb sikereket, akik olyasmit választanak tanulásuk céljául, ami szenvedélyesen érdekli őket.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL