2. csakra

 

2. csakra

A második csakra az ősi, örök érzelmek, a szexuális energiák és az alkotó energiák központja. A köldökcsakra összeköt minket a múlttal. Ez a második energiaközpont emlékeket, érzelmeket és információt tárol. Gyakran épp emiatt tudattalanul irányítja az életünket, mivel a nemiségről és önmagunkról alkotott hiedelmeinket és érzelmeinket tárolja. Ha nem működik megfelelően, akkor előfordulhat, hogy olyan partnert választunk, aki kielégíti a második csakra szükségleteit, azaz belesodródunk tudattalanul is a régi minták ismételgetésébe. Zavara vese- és hólyagbetegségekben is jelentkezhet, de petefészek gyulladás, hajhullás és gombás fertőzések is kialakulhatnak a bokkolt köldökcsakra működés esetén.

Csakraharmonizálás

A köldökcsakra eleme a víz, éppen ezért jót tesz, ha vízben pihenteted a tested. Érezd, ahogy a víz hullámai lemossák rólad a feszültséget és a múltból megmaradt negatív érzelmeket. Az éjszakai fürdőzés kifejezetten csakraharmonizáló, hiszen a Hold energiái növelik a köldökcsakra női energiáit.
A köldökcsakrát harmonizálják a csípő és alhas mozgásából álló gyakorlatok is. A hastánccal életre keltheted a kreatív és szexuális energiáidat.

Vissza a képekhez>>>

 

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL