ANGYALISKOLA

Sportolj együtt az angyalaiddal!

Szükségét érzed, vágysz rá, de nincs kedved egyedül? Nem is kell! Hívd meg az edzésedhez a kedvenc angyalodat, hogy adjon erőt, kitartást és lendületet! A tuti fogyás és alakformálás legbiztosabb tippje, ha az angyali támogatással történik! Fuss vagy fitneszezz angyaloddal!

Most sokkot kaptál, mi nem jut még az ember eszébe? Pedig jól tudjuk, hogy angyalainkat bármikor, bármilyen ügyben zaklathatjuk és kérhetjük a segítségüket. Miért pont a sportolás lenne más tészta?

Sokan vagyunk úgy vele, hogy kellene, de nincs kedvünk, nincs időnk, nincs kivel és persze nem is akarunk igazán. De amikor tükörbe nézünk vagy a mérlegre állunk, akkor bezzeg fel vagyunk háborodva, köpködünk a tükörképünkre, és a legszívesebben zsákot húznánk a fejünkre. Ha el akarod kerülni a szokásos balhézást a tükörrel vagy a mérleggel, inkább hívd segítségül a kedvenc angyalodat!

Nincs kivel futni menned vagy fitnesz órára? Kérd meg, hogy küldjön neked hozzá partnert! Már jelentkezik is így ismerősöd, hogy mozogni szeretne!

Illetve még jobb, jöjjön el ő maga! Képzeld csak el, hogyan teper a melletted levő futószalagon Mihály a fehér csuhájában. Vagy ahogy Rafael nyomja ki veled a századik a felülést vöröslő képpel. Most viccet félretéve, ha nem angyalt izzasztóan, de tartson veled, és hozzon téged lendületbe! Már az is elég nagy segítség tud lenni, ha nem gyomorforgató undorral mész lesz az edzőterembe, hanem jókedvvel, derűvel, tele életerővel, hogy kimozogasd magadat és szép lassan elérd a vágyott alakot. De ha nem akarod, ki sem kell lépned otthonról. Elég, ha felveszed a tornarucit és még mielőtt benyomod az aerobik videót, megkéred az őrangyalodat vagy bármely más kedves angyalodat, legyen szíves testben és lélekben támogatni. Nem kell hozzá sem igézet, sem egyéb ima. Egyszerűen csücsülj le kicsit házi oltárod elé indulás előtt, vagy egy pillanatra huppanj le a földre, hunyd be a szemedet, és fogalmazd meg kívánságodat felé. Röviden-tömören, még csak hosszú litánia sem kell hozzá. Adj erőt és kitartást. Légyszi. Hogy ne az első tíz felülés után kapjál idegösszeomlást, vagy küzdj rögtön izomfájdalmakkal, hanem lazán és könnyedén éld túl az edzés programokat. Erősítsen meg lélekben, hogy legyen türelmed és kitartásod végig csinálni, hogy a szemed előtt a gyönyörű alak és az egészség lebegjen. Persze nem az a lényeg, hogy egész végig vigyorogj mint a vadalma, hogy de jó is izzadni. Ám, ha szívből kéred angyalod segítségét, egész biztos, hogy jó hangulatban telhetnek a gyúrópercek és rövid időn belül látványos eredményeket könyvelhetsz el!

Most így átgondolva, ugye milyen jó, hogy ez is eszébe jutott valakinek, és hogy tényleg, Isten igazán, bármilyen helyzetben segítségül hívhatod őket?

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL