ANGYALISKOLA

Ne félj a bolyongó lényektől

A negatív entitások olyan elveszetten és összezavarodva bolyongó lények, akik szívesen csatlakoznak az emberi erőtérbe „lakomázni”. Ezeknek az alacsonyabb rezgésű lelkeknek a többsége ártalmatlan ugyan, de ha nem figyelsz, akkor bosszúságokat okozhatnak.

 

Hogyan ismerheted fel őket?

Az alacsony rezgésű entitásokat azért sikerül könnyen azonosítani, mert nagyon megnyerők. Olyan tanácsokkal látnak el, amelyektől fontosabbnak, okosabbnak és különlegesebbnek érezheted magad másoknál. Egy magasabb rezgésű vezető soha nem tenne ilyet, hiszen tudja, hogy lelki szinten mindannyian egyformák vagyunk, habár a tudatosság különböző szintjein állunk. Az entitások az egódat szólítják meg, a magasabb lelki vezetők pedig a lelkeddel lépnek kapcsolatba. Ezek az entitások szeretnek másokat okolni a problémáid miatt. Arra bíztatnak téged, hogy érezd magad áldozatnak, és sajnáld magad. A megbízható vezetők ellenben arra bíztatnak, hogy kihívásokat és tapasztalatokat tekintsd leckének. Az események azért történnek veled, hogy spirituálisan tanulj és fejlődj. Arra kérnek, hogy szeretetteljesen vizsgáld meg az adott helyzetet és okulj belőle. A negatív entitások makacsul a nyomodban kullognak és arra vágynak, hogy befolyásoljanak, kisugárzásuk viszont igen nyugtalanító.

Hogy vonzzuk be őket?

Az efféle lelkek bevonzása nem olyan egyszerű, és ha mégis megtörtént, gond nélkül kiiktathatod őket. Mindenesetre hasznos, ha tudod, mi vonzza ezeket a lényeket, így el tudod őket kerülni. Talán a legerőteljesebb vonzást a különféle szenvedélyek okozzák: az alkoholizmustól kezdve egészen a munkamániáig. Ezek ugyanis legyengítik az aurádat, megzavarják a lelkedet és szabotálják a kreativitásodat. Úgy tudod becsukni előttük az ajtót, ha tudatosítod a problémádat és foglalkozol vele.
Létezik egy másik szenvedély is a krónikus passzivitás. Ilyenkor csak szenvedsz, és nem tudsz fontos céljaidra koncentrálni. Ez nem azt jelenti, hogy mindig pontosan tudnod kell, mi a teendőd, azzal viszont tisztában kell lenned, mit kell tiszteletben tartanod annak érdekében, hogy ne sodródj át a negatív területre. Ha az a fajta ember vagy, akit az orránál fogva lehet vezetni, és nem vállalsz felelősséget saját életedért, akkor az alacsony rezgésű entitások ugyanúgy ki fognak használni, mint bizonyos emberek.

Nem akarnak bántani

Az univerzum törvénye kimondja: „hasonló hasonlót vonz”. Aki dühös, ítélkező, agresszív, féltékeny és gonosz, ugyanazokat a minőségeket fogja bevonzani a nem látható szinten is. Természetesen mindenkinek lehetnek rossz pillanatai vagy kellemetlen élményei, ezek emberi dolgok. De ha valaki krónikusan negatív, akkor teljesen más rezgések veszik körül, így bevonzza az alacsony energiájú entitásokat. Ha rettenetesen kimerültél, nagyon stresszes vagy, esetleg érzelmileg legyengült állapotba sodródtál, van némi esélyed arra, hogy összeszedj egy-egy negatív entitást. Olyan ez, mintha náthát kapnál el. Ezek a bosszantó energiák mindenütt lesben állnak, ahol hosszabb időn át fennmaradhat a mélypont, vagy a stresszes rezgés. Általában nem akarnak bántani, egyszerűen csak ki akarnak kerülni abból a sötétségből, ahol élnek.

A negatív entitások elűzése

A negatív entitásokat abban a pillanatban szétoszlathatod, ahogy belépsz a pozitív energia térbe. Ha úgy érzed, magadhoz vonzottál egyet, ne ijedj meg, könnyedén megszabadulhatsz tőle. Csak meg kell emelned a rezgéseidet úgy, hogy pozitív gondolatokat táplálsz olyan dolgok és személyek iránt, akiket szeretsz. Ha egy entitás már régebben tapadt rád, vagy különösen kitartó, akkor el kell végezned egy szertartást. Először is kérd meg az angyalaidat, hogy tisztítsák meg az aurádat minden negatív erőtől. Ezt követően végy egy sókkal dúsított gyógyfürdőt, hogy megszabadulj a fennmaradó pszichés hulladéktól. Végül kérd meg a felsőbb énedet, hogy távolítsa el az összes fennmaradó kellemetlen energiát.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL