ANGYALISKOLA

Mi a léleknyelved?

Az angyalok gyakran nem közvetlenül szólnak hozzánk, hanem találós kérdések, metaforák, szimbólumok, álmok, sőt néha viccek segítségével juttatják el hozzánk üzeneteiket. Így hát nem csak a finom rezgéseket, hanem a sajátos nyelvezetet is meg kell tanulnod.

 

Nem kell megijedned! Az angyalok nem akarnak megtréfálni, vagy összezavarni. A fent említett kommunikációs technikáik gyakran tisztábbak, világosabbak, erőteljesebbek és humorosabbak a közvetlen üzeneteknél.

Tanulj meg figyelni

Az angyalok kommunikációs módszereinek megismerése egy próba-szerencse játékhoz hasonlít, amihez türelem és humorérzék is szükségeltetik. Az angyalok imádják a humort, és megpróbálnak minél többször megnevettetni, vagy legalább egy mosolyt csalni az arcodra. Minél többet kacagsz ugyanis, annál magasabbak lesznek a rezgéseid, ők pedig szeretik érezni ezt a belőled fakadó vibrációt, így ahányszor csak lehet, szívesen játszanak veled is. Egy ismerősöm például azt mesélte, hogy minden alkalommal, mielőtt elkövetne egy hibát, Elton John „Don’t let the sun go down” című dala jut eszébe. Amikor utoljára hallotta, épp eljegyezte őt a vőlegénye, akivel egész jól meg voltak. Amikor másnap beült a kocsijába, és bekapcsolta a rádiót, megszólalt Elton John dala. Visítva kapcsolta ki a készüléket, de tudta, ismét jelet kapott, és hogy ez azt jelenti, hogy nincs minden rendben, nagyon nincs. Egy nagy viharokkal teli félév után felbontották az eljegyzést és külön váltak útjaik.

Egyénre szabva

Az angyalok legtöbbször olyan szimbólumokat választanak, amelyekhez valamilyen szinten már kötődsz. Ha imádsz autót vezetni, akkor valószínűleg az autóddal kapcsolatos jeleket fogsz kapni. Egy barátom például, aki autó mániás, ha egy nem neki való lánnyal randizott, mindig pár napon belül kapott egy dúrdefektet. Így jelezték az angyalok, hogy nem jó az irány, álljon le. Egy defekt a randit követően számára egyértelműen azt mutatta, hogy megint mellényúlt. És ő már tudta is, hogy nincs értelme több energiát fektetni az adott kapcsolatába. Utólag ugyanis rendre kiderültek a turpisságok. Beigazolódott, hogy a jelöltekkel mindig volt valami baj, valami, ami nem stimmelt. Ha szereted a zenét, valószínűleg ez a te léleknyelved, ha a regényeket falod, akkor a sorok között jön a válasz, ha hívő vagy, akkor a prédikációk közé lesznek elrejtve a neked szánt üzenetek. Hát nem jópofa?

Rajtad a sor!

Neked is van egy sajátos léleknyelved, amin előszeretettel szólnak hozzád az angyalaid. Derítsd ki, hogy mi ez! Gondold végig, mi az, ami felkelti a figyelmedet? Ha nem tudsz azonnal felelni, ne aggódj. Csak tedd fel a kérdést és hagyd, hogy magától érkezzen a válsz. Jegyezd le egy füzetbe a tárgyakat, impulzusokat, képeket, kijelentéseket, melódiákat, ötleteket, sőt véletlennek tűnő gondolatokat, amelyek váratlanul vagy vissza-visszatérően bukkannak fel az életedben. Két hét elteltével aztán nézd át a feljegyzéseidet. Lehetséges, hogy valamilyen mintát követnek? Némi idő elteltével esetleg fel tudsz fedezni az üzenetek között magyarázatokat vagy némi rejtett humort? Valaki netán közölni akar veled valamit? Nagyon figyelj, mert lehet, hogy üzenetet kaptál! Ha szeretnél egyre hatékonyabban kommunikálni az angyalokkal, érdemes jobban megismerned a szimbólumok és jelképek szelíd művészetét is.

 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL