ANGYALISKOLA

Megérkezett Szeptember Angyalának 5 új üzenete!

Szeptemberrel együtt megérkezik az ősz is és ez bizony újabb kihívásokat jelent, amikre nem árt felkészülni. Uriel arkangyal, vagyis Szeptember Angyala a segítségedre lesz ebben, megosztja veled mi a teendőd és mire érdemes különösebb figyelmet fordítanod! Kövesd jó tanácsait és hozd ki a maximumot szeptemberből! 

2. Használd a kreatív tüzet!

Uriel arkangyal nem csak abban lehet segítségedre, hogy könnyedén elköszönj a nyártól és átállj az őszre, hanem megadhatja neked a kreatív tüzet, amire szükséged lehet a hónapban. Ideje elővenned régi céljaidat, és a maximum erővel beleugrani terveid megvalósításába. De jól jön ez a kreatív tűz is, ha vissza kell ülnöd az iskolapadba, továbbképzésen veszel részt vagy egyszerűen a munkában kellene összepontosítanod. A kreatív tűz energiával, jó kedvvel, szenvedéllyel és kiváló ötletekkel lát el. Vagyis ha nem csal túlélni akarod az őszt, hanem szeretnéd megvalósítani vágyaidat, akkor mindenképpen kérj magadnak ebből az erőből!
Továbbá a kreatív tűz megvilágíthatja az utadat is. Ha letértél az útról, nem tudod merre menj, el fog vezetni téged a számodra kijelölt ösvényre. Kitisztítja az elmédet, eloszlatja a sötét gondolatokat, a kételyeket és megmutatja, amit látnod, illetve tudnod kell.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL