Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Íme, az 5 legfontosabb elintéznivalód Februárban - Február Angyalai figyelmeztetnek!

Szerző:
Szabó Anna
Beköszöntött a már ókori rómaiaknál is ismeretes Februália, a fesztiválok és karneválok időszaka. Lehet, hogy még repkednek a mínuszok, de folytatódik a megújulásod időszaka. A tudatos életvitel megkíván bizonyos dolgok megtételét ebben a hónapban. Február Angyalai segítenek és megmondják, mi azaz 5 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hónapban!

 

Barchiel, a könyörület, türelem és egyben február főangyala. Imádkozz hozzá, miután elolvastad a hónapban rád váró feladataidat, mert nála jobban senki sem segíthetne bennük. Ugyanakkor még biztosítja számodra a tél hátralevő részében a nyugalmat és békét és felkészít a tavasz befogadására és a vele járó közelgő változásokra.

De a hónap egyes heteiben is uralkodnak angyalok, mint Anaeul, Mechiel, Damabiah, Manakel, Eiael, és Habuiah. Hamarosan őket is megismerheted, de előbb nézz a hónap legfontosabb 5 teendője elé: 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Áldozz!

Egy újabb régi hagyománya Februáliának, az áldozás. Hogy megbékítsék az isteneket, elűzzék a telet és persze örömteli, gazdag, termő és szerencsés év elé nézzenek, áldozatokkal léptek meg az égieket. Te is megteheted ezt az áldozatot a magad módján. Példának okáért tehetsz te is étel-ital- virág áldozatot az oltárodra az égieknek. Vagy akár folyóra is „bocsáthatod”, ergo a természetben is elvégezheted, akár egy erdőben. De további áldozatnak számít az olyan cselekedet is, ha ételt-italt viszel a szegényeknek, a kóbor állatoknak, az állatmenhelynek és ekképp tanúsítasz egyfajta nagylelkűséget a környezeteddel szemben. Most minden áldozattal tisztábbá és fényesebbé teheted a lelkedet, miközben kivívod magadnak az égiek áldását!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL