Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Így leld meg idén az új szerelmet és a boldog kapcsolatot! - A szerelem angyala segít

Szerző:
Szabó Anna
Keresed a párodat, a lelki társadat? Vagy csak szeretnéd, ha boldog és kiegyensúlyozott lenne a párkapcsolatod? Akkor van néhány dolog, amit meg kellene tenned ahhoz, ha azt szeretnéd, hogy idén megvalósuljanak a vágyaid. Kövesd Anael, a szerelem angyalának útmutatásait és rövidesen megleled az új kedvest, illetve eléred azt, hogy kapcsolatod olyan legyen, mint amilyennek szeretnéd!

A Vénusz Évében járunk, és ha igazán megakarod lelni a párodat vagy elérnéd a boldog párkapcsolati szintet, akkor van néhány dolog, amit meg kell tenned a szerelem és az érzelmek évében! Anael, a szerelem angyala elárulja, mik a teendőid:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Légy őszinte magaddal a pároddal is

Akár van párod, akár nincs, az egyik legfontosabb, amit idén meg kell tenned, azaz őszinteség elsajátítása. Ha vágyaidról van szó, őszintének kell lenned minden esetben. Egyedülállóként is tudatosítanod kell azt, hogy milyen kapcsolatra vágysz. Szembe kell merned nézni előnyös és előnytelen tulajdonságaiddal egyaránt, hogy fejlődhess és megérhess egy érett és komoly kapcsolatra. A pároknál sem lehet kérdés, miért fontos az őszinteség, mert csak azzal vihetik előrébb a kapcsolatukat, ha nyíltan megtudják beszélni mire vágynak és építő kritikákkal illetik egymást, mert mindketten ettől fognak fejlődni. Kell tudniuk beszélni arról, amivel nincsenek megelégedve, illetve magáról a jövőjükről is.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL