Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Ha nem döntesz, elmegy melletted az élet

Szerző:
Szabó Anna
Az életünk döntések sorozata. Zuriel angyal színtiszta arany energiája csordultig tölti életed mérlegét szeretettel, hogy elősegítse az egyensúlyt és vezérelje a döntéseidet.

 

Ha az életedet gyökeresen megváltoztató döntésekről van szó, akkor Zuriel aranyszemein keresztül megláthatod a neked szánt sorsot, és máris tudni fogod, hogyan dönts az adott helyzetben. Folyamatosan döntések elé kényszerülünk, és Zuriel angyal pontosan tudja, milyen sok múlik döntéseink helyességén, de ne hagyd, hogy elmenjen melletted az élet, miközben vacillálsz. Ha akár most nehéz döntés előtt állsz, szólítsd Zuriel angyalt, és kérdezd a szívedtől, hogy mi a legjobb a jövőd szempontjából. A pink és a rózsaszín segítségével segít neked Zuriel angyal értelmezni szíved válaszát. Vele együttműködve kialakíthatod életed egyensúlyát, különösen munkahelyi és családi ügyekben.

Közös jelrendszer

Ha egy döntés előtt állsz, ne hamarkodd el! Ha van rá lehetőséged, meditálj, és kérd Zuriel angyal segítségét. Még mielőtt ezt a módszert alkalmaznád, fel kell venned a kapcsolatot Zuriel angyallal, hogy megtudd, hogyan jelez neked, ha döntési helyzetben kéred a segítségét. Az angyalok energiáját többféleképpen lehet érezni, neked kell megtapasztalnod Zuriellel való munka során, hogyan jelez neked. Előfordulhat, hogy illatot hoz neked, vagy bizsergést érzel valamely testrészednél. Hunyd be a szemed, és hívd Zuriel angyalt: „Zuriel, Zuriel, Zuriel, kérlek, jöjj hozzám, és mutasd meg, hogyan jelzel, ha döntés előtt állok. Kérlek, mutasd meg a pozitív választ.” Most várj egy kicsit és figyelj minden érzékeddel. Lehet, hogy egy finom illatot fogsz érezni, vagy egy bizonyos színt látsz meg, vagy bizsergést érzel a kezedben, vagy bármi mást. Ez lesz a ti közös jelrendszeretek arra az esetre, ha döntési helyzetben gyors segítségre lenne szükséged. Jól jegyezd meg, az érzést, hogy felismerd, amikor legközelebb már döntési helyzetben alkalmazod.

Döntéshelyzetben

Ha egy fontos döntés előtt állsz, akkor vonulj félre pár percre, és hívd magadhoz Zuriel angyalt. Hunyd be a szemed és mondd ki az alábbi könyörgést: „Zuriel, Zuriel, Zuriel, kérlek, segíts a döntésben. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében”. Majd ezt követően gondolj az egyik lehetséges választásra, még mindig csukott szemmel. Várj egy-két percig, és figyelj jól, mit érzel. Ha nem jön az ismert jelzés, akkor valószínűleg a másik alternatíva lesz a megfelelő. Ugyanezt a kérdést tedd fel újra úgy, hogy közben a másik választási lehetőségre gondolsz. Ha Zuriel angyal pozitív jelzését megérzed, akkor biztos lehetsz abban, hogy ez lesz a jó döntés. Minden esetben köszönd meg az angyal segítségét a meditáció végén.
Ha egyik választási lehetőségnél sem jött az angyal jelzése, akkor vagy nem sikerült eléggé ellazulnod ahhoz, hogy érezd az angyal jelenlétét, vagy egyik lehetőség sem az igazi. Gondold át újra a lehetőségeidet, és próbálj új lehetőség után kutatni.

Felhasznált irodalom: Angela McGerr, Az angyalok hatalma

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL