Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Félsz kimutatni az érzéseidet?

Szerző:
Szabó Anna
Az emberek gyakran nem merik, vagy nem tudják kifejezni érzéseiket. A viselkedésükkel sokan palástolják, mit éreznek, vagy a legrosszabb, amikor épp az ellenkezőjét mutatják.

 

Hogy mindezt miért teszik? Ennek sok oka lehet. A leggyakoribb ok a félelem. Nem mutatják ki, mit éreznek, gondolnak, mert félnek attól, hogy erre negatívan fognak reagálni mások. Ezt pedig szeretnék minden erejükkel elkerülni, mert akkor megsérülnek. Jobb a hallgatás, az a legbiztosabb védelem. Az érzelmek kimutatása néha tényleg kockázatos vállalkozásnak tűnhet, de mindig megéri, mert az őszinteség felszabadítja a lelket. Arról nem is beszélve, hogy a ki nem mondott szavak mennyi félreértést és konfliktust okoznak az életben.

Mihály a Merkúr uralkodó angyala, támogat abban, hogy megtanuld kifejezni a benned rejlő érzelmeket. Ha gyakran vannak torokproblémáid (berekedsz, torokgyulladást kapsz), az is jelzi, hogy nem tudod kifejezni valódi érzelmeidet. Ezek elnyomása pedig állandó torokgyulladáshoz, vagy megfázáshoz vezet. Mihály szeretetteljes segítségét nyújtja ezek megoldására, ha úgy döntesz, hogy szembeszállsz a problémákkal.

Kőbe zárt elhatározás

1. Hunyd le a szemed, és lélegezz be tiszta, hófehér energiát, fújd ki a negatív érzelmeidet, amíg teljesen el nem lazulsz.

2. Ha van zafírod, vagy kék topázod, fogd a bal kezedbe, a meditáció során be tudod programozni.

3. Ha ellazultál, akkor mondd el a következő könyörgést: „Mihály, Mihály, Mihály, segíts, hogy a torkomba lélegezzem az égszínkék energiát, amely fejleszti a kommunikációmat.”

4. Képzeld el, hogy égszínkék energiát lélegzel be, amely megtölti a torkodat és körbesugározza ezt a területet, eltünteti az őszinteség akadályait, és segít az önkifejezésben.


5. Miközben a kék energia megtölti a torkodat (csakrádat), mondd el ezt a megerősítést, ha szeretnéd. Légy a lehető leghatározottabb, hogy rálépj az őszinteség útjára. „ A kék és Mihály karjának erejével magamba zárom az gazságot, a bölcsességet, szabadságot.”

6. Ha volt kristályod, akkor ezzel be is programoztad. Fogd mindkét kezedbe, és kérd Mihályt, hogy zárja a kőbe az elhatározásodat.

7. Tartsd magadnál a kristályt emlékeztetőül arra, hogy mit érhetsz el ezzel a gyakorlattal. Ismételd, ahogy tetszik, amíg meg nem leled az igazságodat.

Könyörgés Mihályhoz

Az alábbi könyörgés szintén abban segít, hogy elég öntudatos és erős légy ahhoz, hogy kimondd az igazat. „Mihály, Mihály, Mihály, a segítségedet kérem a félreértések tisztázása végett. Tudom, hogy ezzel nekem kell megbirkóznom, és ez minden erőmet igénybe fogja venni. Nyújtsd felém szerető oltalmadat és borítsd körém erős szárnyaidat, hogy legyen erőm kiállni magamért, és kimondani, amit érzek, vagy gondolok. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL