Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Az arkangyalok megidézése

Szerző:
Szabó Anna
Arkangyalokról már volt szó az előző leckékben, tehát már ismerjük őket. Sok feladatuk van, de a legfontosabb az, hogy segítsenek bennünket céljaink elérésében. Ha célunk, hogy kapcsolatba kerüljünk őrangyalunkkal, az arkangyalok kiváló segítőink lehetnek ebben.

Gyakorlással képessé válunk megidézni az arkangyalokat, amikor csak akarjuk. Amikor azonban először próbálkozunk ezzel, bizonyosodjunk meg arról, hogy teljesen egyedül vagyunk, és senki nem fog megzavarni bennünket. A szobában legyen kellemes hőmérséklet, tehát ne legyen melegünk, de ne is rázzon bennünket a hideg. Ha szükségét érezzük, akkor kapcsoljunk be valami halk, megnyugtató zenét. Arra azonban figyeljünk oda, hogy olyan zenét válasszunk, amely nem tereli el a gondolatainkat!

Fontos előkészületek

Viseljünk kényelmes, laza ruházatot, és törekedjünk arra, hogy minden felgyülemlett feszültséget kiengedjünk magunkból.
Foglaljunk helyet egy kényelmes fotelban, majd hunyjuk be a szemünket. Vegyünk néhány mély lélegzetet, és próbáljunk teljesen ellazulni.
Egészen addig koncentráljunk a légzésre, amíg úgy nem érezzük, hogy energiáink a testünk különböző részeire irányulnak. Célszerű először fejünkkel, és arcunkkal kezdeni, majd fokozatosan haladjunk lefelé, egészen addig, amíg azt érezzük, hogy már a lábujjaink is ellazultak.


És ha elalszunk?


Könnyen megeshet, hogy elalszunk a gyakorlat alatt, különösen, ha egy végigdolgozott nap után végezzük. Ne aggódjunk emiatt, a testünknek valószínűleg pihenésre volt szüksége. Pihenjük ki magunkat, élvezzük az alvást, és később próbálkozzunk újra a gyakorlattal.
Ha már úgy érezzük, hogy az egész testünk kellőképpen ellazult, akkor készen állunk arra, hogy segítségül hívjuk az arkangyalokat.
A megidézés annyit jelent, mint fohászkodni hozzájuk segítségért.Érezzük a Mihály jelenlétét!

Szerencsére az arkangyalokat könnyű megidézni, egyszerűen csak el kell fogadnunk azt a tényt, hogy léteznek, és hajlandóak segíteni nekünk.
Kezdjük a jobb oldalunkon álló Mihály arkangyal vizualizálásával. Olyan alakban, és formában képzeljük el, ahogyan csak szeretnénk, vagy egyszerűen csak képzeljünk magunk elé egy szép angyalt, aki a szeretetet jelképezni.

Eltarthat néhány másodpercig, amíg megérezzük Mihály arkangyal jelenlétét a jobb oldalunkon. Aggodalomra azonban semmi ok, gyakorlással később bármikor megidézhetjük, amikor csak kedvünk tartja.


Most idézzük Gábrielt!

Amikor már biztosak vagyunk benne, hogy Mihály arkangyal a jobb oldalunkon áll, akkor elkezdhetjük Gábriel arkangyal megidézését. Ő a bal oldalunkon fog állni. Mint már tudjuk, Gábriel az az angyal, aki segít a félelmek leküzdésében, és több önbizalmat ad. Minden pillanatban érezni fogjuk, hogy egyre növekszik az önbizalmunk, és önbecsülésünk, ahogy vizualizáljuk Őt a baloldalunkon.

Lassan tehát éreznünk kell, hogy megerősödünk, hiszen a jobb oldalunkon ott áll Mihály, a szeretet angyala, a bal oldalunkon, pedig Gábriel, aki az önbizalmat adja nekünk.


Most jön Uriel!

Eljött tehát az idő, hogy Uriel arkangyalt is magunk köré idézzük. Vizualizáljuk Urielt, aki pontosan előttünk áll. Ezáltal gondolkodásunk tisztává válik, koncentrációnk és megfigyelőképességünk egyre jobban növekszik.


Végül idézzük fel Rafael arkangyalt is!

A gyógyítás arkangyala pontosan mögöttünk áll majd. Képesek leszünk arra, hogy megérezzük az erős gyógyító energiákat abban a pillanatban, amint Rafael megérkezik.

Ha már minden arkangyal körülöttünk van, akkor megérezzük, hogy erő és védelem vesz körül bennünket. Csodálatos érzés ez, amelyet egyre többször és többször akarunk majd megidézni.


Bármilyen hihetetlen is, de ezzel a szertartás még nem ért véget

A négy arkangyallal magunk körül képzeljünk el egy gyönyörű, tiszta és átlátszó fénysugarat, mely fentről ereszkedik lefelé, és a fejünkön keresztül belép a testünkbe.

Az arkangyalok a kívánságaidnak megfelelően fognak cselekedni. Figyelj oda, hogy a vágyaid tiszták legyenek, és mindenki számára ártalmatlanok.

Előfordulhat, hogy az első időben nem járunk sikerrel, amikor arkangyalokat idézünk meg. Lehet az is, hogy egy vagy két arkangyalt sikeresen megidézünk, de képtelenek leszünk arra, hogy mind a néggyel kapcsolatba kerüljünk. Aggodalomra azonban semmi ok, gyakorlással mind több és több sikerrel járunk majd. Ha már kellő gyakorlatot szereztünk, akkor arra is képesek leszünk, hogy kinyissuk a szemünket, és körülnézzünk. Ezzel azonban egészen addig várjunk, míg nem tökéletesítjük az arkangyalok megjelenítését, és meg nem szokjuk a szertartást.
Az arkangyalok szépsége, békessége, tisztasága, és nem utolsó sorban a vakító fénye valószínűleg megriasztana bennünket, és hirtelen visszazökkentene a hétköznapi világunkba. Ne nyissuk ki, tehát a szemünket mindaddig, amíg a szertartás nem válik megszokottá, természetessé.


A köszönet

Most érkezett el az ideje, hogy megköszönjük az arkangyaloknak, hogy meglátogattak bennünket. Próbáljunk meg egyenként köszönetet mondani nekik. Ha ez meg van, akkor lehet kérni tőlük: adjuk tudtukra, hogy mit szeretnénk. Kérésünket lehetőleg hangosan mondjuk el.
Ha mindent közöltünk velük, akkor álljunk meg, és csak vizualizáljuk azt a fényt, amely körülvesz bennünket. Ne feledjünk el köszönetet mondani most sem.

A szertartás elvégzésével észre fogjuk venni, hogy néhány óráig teljesen más szemmel vagyunk képesek szemlélni a világot. Minden sokkal szebb lesz, és mi is sokkal könnyedebbek leszünk.
Ha kellőképpen elsajátítottuk az arkangyalok megidézését, akkor akár azt is kérhetjük tőlük, hogy megismerkedhessünk őrangyalunkkal is. Az őrangyal ugyanis mindig körülöttünk van, de lehet, hogy idáig nem sikerült kapcsolatba kerülni vele. Ez azonban már a következő lecke témája lesz.

Folytatjuk!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL