Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Angyaliskola

Szerző:
Szabó Anna
Az Angyalok segítenek nekünk, és megtanulhatjuk, hogyan fordítsuk javunkra ezt a segítőkészséget. Mindennapi életünket megkönnyíti, ha hiszünk valakiben, valamiben, ha érezzük, hogy van a hátunk mögött egy támasz. Ez a támasz mindenkinek rendelkezésére áll, csak rajtunk múlik, mennyire használjuk ki, és tudjuk-e kezelni.

Kedves Látogató!

Az Angyalok segítenek nekünk, és könnyedén megtanulhatjuk, hogyan is fordítsuk javunkra ezt a segítőkészséget. Mindennapi életünket megkönnyíti, ha hiszünk, ha bizakodunk valakiben, valamiben, ha érezzük, hogy van a hátunk mögött egy támasz. Ez a támasz mindenkinek rendelkezésére áll, csak rajtunk múlik, hogy mennyire használjuk ki, és egyáltalán tudunk-e kezdeni vele valamit.

Járd ki személyesen az Angyaliskolát!

Szeretnéd élőben is megkapni az angyali útmutatásokat, és angyali leckéket venni? Akkor gyere el az Orczy kertbe, ahol Mándli Zsuzsi, az Angyaliskola "tanárnője", az Angyalok közvetítője személyesen tart előadást az angyali segítségről és jelenlétről. Az előadás végén személyes kérhetsz angyali energiát, útmutatást, megtisztulást...

A részvételi díj: 1000 Ft/fő.

Együtt, egymásért! Szabadító szombatok - egyéni sorsok, kozmikus kölcsönhatások, avagy a változtatás alkímiája!

Az első találkozó július 12.-én, szombaton került megrendezésre, ahol csupa jó élménnyel gazdagodtunk. A következő Angyaltalálkozó időpontjáról időben tájékoztatunk!

Szeretettel várunk!


Az alábbi írások közül kedvedre válogathatsz majd, ha kedved van, megismerkedhetsz az Angyalok történetével, a velük, való kapcsolatfelvétellel, illetve további érdekes angyali történeteket is találsz majd az írásokban. Járd ki, tehát az Angyaliskolát, hiszen folyamatosan új leckékkel bővül a repertoár! Egyet azonban ne feledj! Az iskolát nem lehet a közepétől elkezdeni. Ha becsülettel szeretnéd kijárni, akkor nyomon kell követned minden egyes leckét. Természetesen nem baj, ha új vagy nálunk, hiszen folyamatosan van lehetőséged arra, hogy akár az első leckéig visszamenj. Csak akkor lehetsz biztos a dolgodban, ha minden leckét végigolvastál, és meg is értetted azokat. A rendszeres gyakorlás mindennek az alapja. Ne várd tehát, hogy rögtön az első lecke után jó eredményeid legyenek! Ha nem sikerül elsajátítanod egy-egy gyakorlatot, inkább többször térj vissza az előző leckékhez. Tudásunkat ellenőrizni nem szégyen, mint ahogy az sem, ha a biztonság kedvéért vissza-visszatérünk az alapokhoz. Minél többet olvasod a leckéket, annál jobban megragad benned az, hogy mi is a teendőd, mit kell tenned ahhoz, hogy akár Te magad is Angyali lénnyé válj!Jó szórakozást és tanulást kívánunk!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL