ANGYALISKOLA

6 varázslatos angyali ima Valentin-napra, amivel aznap megpecsételheted a szerelmi életed

Már megint közeleg. Nyakunkon a Valentin-nap és ez egyeseket vagy halálra stresszel és a gyűlöletbe kerget vagy pedig lelkes izgalommal tölti el. Szerencsére, mindkettőjük számára akadnak itt angyali imák, amellyel meg lehet erősíteni a párkapcsolatot, bevonzani az új szerelmet, vagy éppen elfeledni a régit… találj magadnak egy megfelelő mágikus angyali imádságot és mond el Valentin-napján!

 

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra tetsző, illetve szükséges angyali imát, kövesd az utasításokat és mond el Valentin-napon lehetőleg az esti órákban! Az elmondott imák után mindig érdemes kicsit relaxálni és vizualizálni a vágyadat és természetesen a legvégén mindig mondj köszönetet az adott angyalnak, akinek a segítségét kérted!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Gábriel békét nyújtó imája

Téged a Valentin-nap inkább gyűlölettel, haraggal, méreggel tölt el? Kérj segítséget és békét Gábrieltől, hogy ne bántson annyira a szerelem napja. Ezt a mágiát már Valentin-nap előestéjén elvégezheted. Gyújts egy zöld gyertyát és mond: „Szeretett Gábrielem, jól tudod, mit érzek, milyen harag és gyűlölet gyűlik a szívemben, ha a holnapi napra gondolok. Váltsd meg lelkemet, űzd el belőle a sötétséget, hogy ne fájjon mások öröme, ne kívánjak nekik rosszat keserű szívvel, ne gyűlöljem a világot, amiért nekem nem jut részem éppen szerelemben. Add, hogy a békés megnyugvás járja át a szívemet és inkább örüljek másoknak, hogy ők szerelemtől boldogak, semmint gyűlöljem ezért őket. Hozz nekem gyógyító álmokat az éjjel és fényt az életembe a holnap hajnalával!”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL