ANGYALISKOLA

6 varázslatos angyali ima Valentin-napra, amivel aznap megpecsételheted a szerelmi életed

Már megint közeleg. Nyakunkon a Valentin-nap és ez egyeseket vagy halálra stresszel és a gyűlöletbe kerget vagy pedig lelkes izgalommal tölti el. Szerencsére, mindkettőjük számára akadnak itt angyali imák, amellyel meg lehet erősíteni a párkapcsolatot, bevonzani az új szerelmet, vagy éppen elfeledni a régit… találj magadnak egy megfelelő mágikus angyali imádságot és mond el Valentin-napján!

 

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra tetsző, illetve szükséges angyali imát, kövesd az utasításokat és mond el Valentin-napon lehetőleg az esti órákban! Az elmondott imák után mindig érdemes kicsit relaxálni és vizualizálni a vágyadat és természetesen a legvégén mindig mondj köszönetet az adott angyalnak, akinek a segítségét kérted!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Cassiel angyal türelmet adó imája

Ha úgy érzed, több türelemre lenne szükséged a kapcsolatodban és arra, hogy jobban megértsd a párodat, akkor gyújts két fehér gyertyát és mond el ezt az imát: „Drága Cassiel, ki végtelen türelemmel és megértéssel vagy megáldva, tégy engem boldoggá és kapcsolatomat azzal, hogy engem és kedvesemet is több türelemmel és megértéssel ruházol fel. Hogy ne veszítsük el a fejünket és mindig képesek legyünk egymással szemben higgadtan gondolkozni és gondjainkat józanésszel megoldani. Adj nekünk megértést, amivel egymás lelkébe láthatunk és amivel jobban felfoghatjuk mit él át a másik. Szeretném, ha kapcsolatunk a szeretet oszlopain nyugodna és ehhez a te áldásod kell! Kérlek, bőségesen szórj meg áldásoddal!”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL