ANGYALISKOLA

6 varázslatos angyali ima Valentin-napra, amivel aznap megpecsételheted a szerelmi életed

Már megint közeleg. Nyakunkon a Valentin-nap és ez egyeseket vagy halálra stresszel és a gyűlöletbe kerget vagy pedig lelkes izgalommal tölti el. Szerencsére, mindkettőjük számára akadnak itt angyali imák, amellyel meg lehet erősíteni a párkapcsolatot, bevonzani az új szerelmet, vagy éppen elfeledni a régit… találj magadnak egy megfelelő mágikus angyali imádságot és mond el Valentin-napján!

 

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra tetsző, illetve szükséges angyali imát, kövesd az utasításokat és mond el Valentin-napon lehetőleg az esti órákban! Az elmondott imák után mindig érdemes kicsit relaxálni és vizualizálni a vágyadat és természetesen a legvégén mindig mondj köszönetet az adott angyalnak, akinek a segítségét kérted!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ráfáel arkangyal szívgyógyító imája

Ha még mindig szenvedsz egy szakítástól, a volt kedvesed emlékétől, úgy érzed nem bocsátottál még meg neki vagy nem engedted el, akkor gyújts egy zöld gyertyát és mond el ezt az imát: „Még mindig sajog a szívem, ha rá gondolok, lelkem beleremeg a kínba és az emlékek sem hagynak nyugtot. Ráfáel arkangyal, gyógyítsd meg kérlek törött szívemet, forraszd össze, amit más összetört. Űzd ki darabjaiból a mérget, amivel beoltottak, hadd bocsássak meg neki és engedjem őt szabadjára. Nem akarok tőle semmit, vágd el a karmikus kötelet, add, hogy újra szabadon lélegezzek és készen álljak egy új szerelemre. Segíts vérző szívemen, lehelj be új életet, hogy holnaptól már ne érezzek fájdalmat, ne lássak gyötrő emlékeket, hanem lépteit szabadság és boldogság kísérje.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL