ANGYALISKOLA

6 varázslatos angyali ima Valentin-napra, amivel aznap megpecsételheted a szerelmi életed

Már megint közeleg. Nyakunkon a Valentin-nap és ez egyeseket vagy halálra stresszel és a gyűlöletbe kerget vagy pedig lelkes izgalommal tölti el. Szerencsére, mindkettőjük számára akadnak itt angyali imák, amellyel meg lehet erősíteni a párkapcsolatot, bevonzani az új szerelmet, vagy éppen elfeledni a régit… találj magadnak egy megfelelő mágikus angyali imádságot és mond el Valentin-napján!

 

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra tetsző, illetve szükséges angyali imát, kövesd az utasításokat és mond el Valentin-napon lehetőleg az esti órákban! Az elmondott imák után mindig érdemes kicsit relaxálni és vizualizálni a vágyadat és természetesen a legvégén mindig mondj köszönetet az adott angyalnak, akinek a segítségét kérted!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Camuel pártaláló imája

Camuel a kapcsolatok angyala, így ha egyedülálló vagy és párt szeretnél találni, segít neked benne! Gyújts egy rózsaszínű gyertyát és mond el ezt az imát: „Drága Camuel, csak Te maradtál nekem, mert nincs mellettem pár, ki szerelemmel szeretne. Balzsamozd be és nyugtasd meg fájó szívemet, hogy nem lesz ez így mindig és hogy jövőre már kedvesemmel együtt térdepelek itt. Add, hogy az előttem álló hetekben a te és a hatalmas Isten segítségével, elvezessetek ahhoz az emberhez, aki mellett ott  a helyem. Készen állok befogadni a szerelmet, megnyitni szívemet és lelkemet az új kedvesnek, kérlek, mutassátok meg a felé vezető utat és adjatok elég bátorságot ahhoz, hogy meghódítsam! Nem várok én csodára csak a lehetőségre, ezért Ti csak mutassatok be neki és majd én elnyerem a szívét. Kérlek Camuel légy olyan jó, hogy nem várakoztatsz meg tovább, hanem mielőbb elküldöd nekem a páromat!”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL