ANGYALISKOLA

6 varázslatos angyali ima Valentin-napra, amivel aznap megpecsételheted a szerelmi életed

Már megint közeleg. Nyakunkon a Valentin-nap és ez egyeseket vagy halálra stresszel és a gyűlöletbe kerget vagy pedig lelkes izgalommal tölti el. Szerencsére, mindkettőjük számára akadnak itt angyali imák, amellyel meg lehet erősíteni a párkapcsolatot, bevonzani az új szerelmet, vagy éppen elfeledni a régit… találj magadnak egy megfelelő mágikus angyali imádságot és mond el Valentin-napján!

 

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra tetsző, illetve szükséges angyali imát, kövesd az utasításokat és mond el Valentin-napon lehetőleg az esti órákban! Az elmondott imák után mindig érdemes kicsit relaxálni és vizualizálni a vágyadat és természetesen a legvégén mindig mondj köszönetet az adott angyalnak, akinek a segítségét kérted!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Mihály arkangyal védelmi imája a szerelmeseknek

Ha megakarod óvni a párkapcsolatodat a megcsalástól, a féltékenységtől, a negatív érzelmektől, kérd Mihály arkangyal segítségét. Gyújts két gyertyát és a ráhangolódás után mond el az imát: „Bontsd ki védelmező szárnyaidat angyali seregek vezére, Mihály arkangyal és takarj be vele bennünket. Ölelj szereteteddel, védd meg szerelmünket a gonosztól, ne hagyd, hogy az életben bármelyikünk is a másik ellen forduljon és olyat tegyen, amit megbánjon. Ne hagyd, hogy a féltékenység vagy a birtoklási vágy megmérgezze szerelmünket. Ne engedd, hogy a rossz gondolatok megbetegítsék valamelyikünket és az testben vagy lélekben ártani akarjon a másik félnek. Ne engedd, hogy külső személyek beleavatkozzanak a mi virágzó szerelmünkbe. Végy meg bennünket Mihály arkangyal, hogy szerelmünk tüze örökké éghessen!”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL